Prijzen

Prijzen


Wij bezorgen een offerte op maat van uw woning! De prijs van zowel de inspectie als het afleveren van het attest hangt af van de grootte van de woning en het aantal staalnames.

 Staalnames zullen gefactureerd worden aan 35 euro (exclusief BTW) per staal. Gemiddeld genomen zullen er een 2-3-tal stalen per attest afgenomen worden. Dit is afhankelijk van de ouderdom van uw woning en de aangetroffen materialen in uw woning.

Voorbeeld: Stel een appartement met 3 stalen: 370 euro + 105 euro (stalen) = 475 euro exclusief BTW.

Voor verplaatsingen met een afstand groter dan 20km (enkel) vanaf Neeroeteren wordt een billijke verplaatsingsvergoeding gevraagd die we u meedelen bij de offerte.

Facturatie en betaling

U ontvangt na het plaatsbezoek een factuur per e-mail. U dient het verschuldigde bedrag over te schrijven op het vermelde rekeningnummer. Het asbestattest zal u pas overhandigd worden op het ogenblik dat de factuur voldaan is.

EPC-attest

Wij bieden tevens ook een EPC-attest aan in samenwerking met EPC-deskundige Jef Lipkens (www.facebook.com/jeflipkensepc). U kan hiervoor ons gewoon rechtstreeks contacteren zodat wij alle vervolgstappen ondernemen. U ontvangt van ons dan zowel het asbest- als EPC-attest.

Vraag voor meer informatie!